News Digging > News > Ne csak mi, a saját pénzünk is dolgozzon nekünk és értünk: tartós befektetési kisokos kezdőknek és haladóknak
Ne csak mi, a saját pénzünk is dolgozzon nekünk és értünk: tartós befektetési kisokos kezdőknek és haladóknak
Ne csak mi, a saját pénzünk is dolgozzon nekünk és értünk: tartós befektetési kisokos kezdőknek és haladóknak,Kinek ne lennének közép és hosszú távú tervei, céljai? Lecserélni a kocsit, nagyobb lakásba költözni, jubileumi nyaralás, hosszabb távon pedig a nyugdíj. Ha pedig gyerek vagy gyerekek is vannak a háztartásban, akkor felsorolni is nehéz, hogy mire érdemes és kell elkezdeni időben gyűjteni. De nem elég félretenni a pénzt, sokkal célravezetőbb, ha fialtatjuk is. Könnyebb, mint gondolnánk, ha néhány alapvetésre odafigyelünk! Erről beszélgettünk Bara Gáborral, az Erste Befektetési Zrt. Hálózati Értékesítési vezetőjével.

Ne csak mi, a saját pénzünk is dolgozzon nekünk és értünk: tartós befektetési kisokos kezdőknek és haladóknak

Kinek ne lennének közép és hosszú távú tervei, céljai? Lecserélni a kocsit, nagyobb lakásba költözni, jubileumi nyaralás, hosszabb távon pedig a nyugdíj. Ha pedig gyerek vagy gyerekek is vannak a háztartásban, akkor felsorolni is nehéz, hogy mire érdemes és kell elkezdeni időben gyűjteni. De nem elég félretenni a pénzt, sokkal célravezetőbb, ha fialtatjuk is. Könnyebb, mint gondolnánk, ha néhány alapvetésre odafigyelünk! Erről beszélgettünk Bara Gáborral, az Erste Befektetési Zrt. Hálózati Értékesítési vezetőjével.