News Digging > News > Odboráři kritizují vládu, že s nimi nejedná o reformě penzí. Narušila sociální dialog, míní Středula
Odboráři kritizují vládu, že s nimi nejedná o reformě penzí. Narušila sociální dialog, míní Středula
Odboráři kritizují vládu, že s nimi nejedná o reformě penzí. Narušila sociální dialog, míní Středula,Odboráři z Českomoravské konfederace odborových svazů (ČMKOS) v pátek představili své výhrady k důchodové reformě, kterou připravuje vláda. Podle předáků největší odborové centrály má reformní plán slabiny. Důrazně se staví proti navyšování důchodového věku i proti omezení mimořádné valorizace penzí v červnu. Odbory si také stěžovaly na to, že s nimi vláda o zamýšlených změnách nejedná. Odborový svaz KOVO tak dle předsedy ČMKOS debatuje o možnosti protestních akcí.

Odboráři kritizují vládu, že s nimi nejedná o reformě penzí. Narušila sociální dialog, míní Středula

Odboráři z Českomoravské konfederace odborových svazů (ČMKOS) v pátek představili své výhrady k důchodové reformě, kterou připravuje vláda. Podle předáků největší odborové centrály má reformní plán slabiny. Důrazně se staví proti navyšování důchodového věku i proti omezení mimořádné valorizace penzí v červnu. Odbory si také stěžovaly na to, že s nimi vláda o zamýšlených změnách nejedná. Odborový svaz KOVO tak dle předsedy ČMKOS debatuje o možnosti protestních akcí.